Tánckoktél Tánciskola
 
Tánciskola online tánctanfolyam jelentkezés!A számláló indítási dátuma:

2008. január 21.


Táncoktatás esküvőre

Vissza >>

Kedves Jegyespár!

Közeleg a nagy nap! Kiválasztottátok a ruhát, megvan az esküvő helyszíne, lefoglaltátok az éttermet, megrendeltétek a menüt, kiküldtétek a meghívókat, elintéztétek az összes apró részletet… De biztos minden megvan? És a tánctudás?

Szeretnétek elbűvölni a rokonokat és barátokat egy romantikus és elegáns nyitótánccal, vagy egy dögös, tüzes meglepetéstánccal? Vagy egyszerűen csak szeretnétek igazán jót és jól táncolni és nem csak úgy „ellötyögni” a saját esküvőtökön, egymással és a vendégsereggel? Ha mindezek legalább egyikére igen a válasz, akkor a legjobb helyen jártok!

Mi segítünk valóra váltani az álmotokat, hogy úgy táncoljatok, ahogy eddig csak elképzeltétek, vagy más esküvőjén láttátok!

Csak gondoljátok ki, hogy mit is szeretnétek!

Nyitótáncot még a menyasszonyi ruhában, vagy egy meglepetéstáncot, már menyecske ruhában. Esetleg mindkettőt. Esetleg csak egy általános tánctudást magatoknak, vagy akár a násznépnek is, hogy jól boldoguljatok a lagziban a táncparketten. Egy bizonyos zenére vagy összevágott zenékre szeretnétek koreográfiát/ koreográfiákat betanulni, vagy tudjátok, hogy milyen táncot/táncokat szeretnétek megtanulni, de nincs hozzá zenétek. De az is lehet, hogy még konkrét elképzelésetek sincs, akkor segítünk a tánc és a zene kiválasztásában is.

Ha van egy egyedi ötlet, akkor azt is igyekszünk a lehető legprofibb módon véghezvinni, hogy a nagy nap minden szempontból tökéletes legyen.

A nyitótánc általában valami elegánsabb tánc, például angol vagy bécsi keringő, esetleg más standard tánc, a meglepetéstánc pedig valami tüzesebb, például salsa vagy más „pörgős; szerelmes” latin tánc szokott lenni, de bármi mást is választhattok a kínálatunkból, ha máshoz van kedvetek.

Egy koreográfián belül akár több táncot is választhattok. A zenét is szívesen összevágjuk, elkészítjük minden külön díj nélkül!     

A táncok betanulására többféle lehetőség közül választhattok: 

  • Nyitótánc, meglepetéstánc betanítása az ifjú párnak, akár táncos előképzettség nélkül is, teljesen kezdő szinttől, magánóra keretein belül,
     
  • Táncoktatás a szülőknek és a násznépnek, csoportos vagy magánóra keretein belül, hogy mindenki jól érezze magát a lagziban/

Magánórán azt értjük, mikor csak az ifjú pár szeretné elsajátítani a táncokat, és csak velük foglalkozunk. A csoportos órázás az, mikor a násznépből esetleg többen is szeretnének megtanulni táncolni (örömszülők, stb.) és csoportosan - ami legalább 6 főt jelent - foglalkozunk velük. A magán táncórákról és a magánóra árakról IDE kattintva tudhattok meg többet!

Ha a csoportos órázási lehetőséget szeretnétek, vagy más speciális kérésetek, kérdésetek van, kérjétek egyéni ajánlatunkat! 

 

 Választható  táncok: 

Latin táncok: cha-cha-cha, rumba, szamba, jive, party jive 

Standard táncok: angol keringő, bécsi keringő, tangó, foxtrott 

Egyéb táncok: madison, country, salsa (vonalas), bachata, merenge, twist,

rock ’n’ roll, disco fox, filmzene mix, vagy ezeknek a táncoknak a kombinációja, különböző pózokkal fűszerezve 

Természetesen lehetőség van igény szerint akár több tánc betanulására is.

A magán táncórák  és a csoportos esküvői felkészítés mellett kifejlesztettünk, egy speciális esküvői táncoktató DVD-t is, amin az angol keringő - mint nyitótánc - lépéseit tanítjuk meg és mutatunk be különböző, egyszerűbb és nehezebb koreográfia variációkat. 

 

 

 

Vissza >>

Cylex Silver Díj

Belépés a tánciskola webáruházába!
Kövess minket Facebook-on is:
A tánciskola kiemelt ajánlatai:
Táncoktató DVD Tánczene CD
     
Magán táncóra Táncoktatás Szalagavatóra Táncoktatás esküvőre
 
FRISS HÍREK: A tánciskola kiemelt partnerei:
   
ITT AZ IDŐ
TÁNCÓRÁT VENNI!
Új kezdő
tánctanfolyam kezdések:


Bővebben>>

Megjelent a legújabb táncoktató DVD-nk!
Bővebben>>


Magán táncórák esküvőre készülő pároknak!
A tánctanár házhoz megy!
Bővebben>>


Ajándékozz minden alkalomra
Tánciskola Ajándékutalványt!
Bővebben>>

Tánckoktél Játékkártya tánctanulás és társasjáték egyben!
Bővebben>>

 Megosztás


tánckoktél - edzőtáborok logo

tánciskola

 
 
linkpark - társastánc


Társastánc logo Cégkereső
Esküvő.wyw.hu
Weboptim Látogatottság növelés
WebtopMagyar Honlap Linkek
 
 
- Tánciskolánkról - Tánctanfolyamok - Táncoktató DVD - Ajándékutalvány - Tánctanárok - Magán táncóra - Kapcsolat - Tánckoktél termékek - Szalagavatók/Esküvők - Oldaltérkép -
 
Google PageRanksegitek.huWeblink LinkgyujteményweblinkA magyar linkjegyzékKeresned sem kell!
WQW webkatalógus
Tánciskola elválasztó
A Tánckoktél Tánciskola® neve és logoja védjegyoltalom alatt áll. A Magyar Szabadalmi Hivatal a 194.723 számon lajstromozta. Ennek értelmében, az aki hozzájárulásunk nélkül bármilyen formában, illetve bármilyen módosítással kiegészítve használja, jogsértést követ el!

Tánciskola elválasztó
Utolsó Frissítés dátuma: 2011.12.28.