Tánckoktél Tánciskola
 
Tánciskola online tánctanfolyam jelentkezés!A számláló indítási dátuma:

2008. január 21.


Táncoktató DVD/CD

Ajándékozz egyedi, névre szóló táncoktató dvd-t!

Ha valami igazán különlegeset szeretnél a legjobb helyen jársz, mert ilyet máshol biztos nem találsz.

Legyen az karácsony, születésnap, névnap, évforduló, szalagavató, vagy bármilyen alkalom, ezzel a maga nemében páratlan szolgáltatással még egyedibbé és különlegesebbé teheted az általad kiválasztott táncoktató dvd-t. 

Bármelyik „hagyományos”, vagy általad „összerakott” táncoktató dvd-nket kérheted személyre szabottan feliratozva, akár háromféleképpen.  

Csak annyit kell tenned, hogy a megrendelésnél, mikor már kiválasztottad a terméket és beírtad a szükséges adatokat, bejelölöd a három szolgáltatás közül azt, amelyiket igénybe szeretnéd venni, majd az egyéb menübe leírod a szöveget amit szeretnél ha rákerülne a dvd-re.  

Az alapszolgáltatás minden táncoktató dvd rendelés esetében díjmentes!  

A bővített szolgáltatás „hagyományos” dvd és dvd csomag rendelése esetén felár ellenében vehető igénybe, de dvd különkiadás, azaz általad „összerakott” dvd rendelése esetén díjmentesen kérhető.

 

1.   Alapszolgáltatás (díjmentes): 

Felár fizetése nélkül kérhető bármely táncoktató dvd-nk, vagy táncoktató dvd csomagunk megrendelése esetén!

A szolgáltatás magába foglalja egy név vagy egy rövid szöveg rászerkesztését a táncoktató dvd borítójára és a dvd lemezre, így személyes névre szóló ajándékká változtatva azt.

 

2.   Bővített szolgáltatás (feláras): 

Felár ellenében a film bevezető részébe is bekerül egy szöveges üzenet, személyes üdvözlő szöveg vagy név és akár fotó is.  

A szolgáltatás lényege, hogy az ajándékozott, a film bevezetőjében a filmhez kapcsolódó információk mellett olvashatja, a neki külön „belecsempészett” személyes üdvözlőszöveget, köszöntést, a saját nevét, stb. vagy akár a fotóját is láthatja, amint „beúszik” a képbe, ami még személyesebbé teszi az ajándékot. 

A bővített szolgáltatás az alapszolgáltatást is magában foglalja minden esetben! 

Megrendelésnél kérjük az egyéb menüben beírni külön-külön, hogy milyen rövid szöveget szeretnél a borítóra és a lemezre és milyen szöveg (ez lehet hosszabb is) kerüljön bele a filmbe. Ha fotót is szeretnél a filmben megjelentetni, akkor azt is kérjük a megrendeléshez csatolni, illetve bármi egyéb kérést kívánságot beírni, mert utólag ezt már nem tudjuk módosítani! 

A szolgáltatás plusz díja: 2.000 Ft / dvd „hagyományos” dvd rendelés esetén

díjmentes „dvd összerakó” megrendelése esetén 

Egyszerre megrendelt 3db vagy 3db feletti, bővített szolgáltatás megrendelésekor (pl. csomag rendelésnél) egyedi árat adunk! 

 

3.   Extra szolgáltatás (feláras): 

Az extra szolgáltatás magában foglalja az alap és bővített szolgáltatásokat, valamint kiegészül a hangos üdvözlőszöveg lehetőségével.  

A szolgáltatás lényege, hogy az ajándékozott, a film bevezetőjében a filmhez kapcsolódó információk mellett nem csak olvashatja, hanem hallhatja is a neki megírt meglepetés szöveget. Választható férfi vagy női hang! 

Megrendelésnél kérjük az egyéb menüben beírni külön-külön, hogy milyen rövid szöveget szeretnél a borítóra és a lemezre és milyen szöveg (ez lehet hosszabb is) kerüljön bele a filmbe szöveges és hangos formában. Ha fotót is szeretnél a filmben megjelentetni, akkor azt is kérjük a megrendeléshez csatolni, illetve bármi egyéb kérést kívánságot beírni, mert utólag ezt már nem tudjuk módosítani! 

A szolgáltatás plusz díja: 3.000 Ft / dvd „hagyományos” dvd rendelés esetén

1.000 Ft / dvd „dvd összerakó” megrendelése esetén

 

Egyszerre megrendelt 3db vagy 3db feletti, extra szolgáltatás megrendelésekor (pl. csomag rendelésnél) egyedi árat adunk! 

Névre szóló egyedi táncoktató dvd (mindhárom szolgáltatás esetében) és „dvd összerakó” rendelés esetén, csak előre átutalással történő fizetés lehetséges! 

Az átutalás beérkezését követően készítjük el a kért terméket. Az alapszolgáltatás megrendelése esetén 1 nap alatt, bővített és extra szolgáltatás megrendelése esetén 2-3 nap alatt.

Ezután ajánlva postára adjuk ami általában 2 nap alatt megérkezik. Az átutalással történő megrendelések postaköltsége az egész ország területén 500 Ft.

 

15.000 Ft feletti megrendelés esetén postaköltséget nem számítunk fel!

 

 

 
Belépés a tánciskola webáruházába!
Kövess minket Facebook-on is:
A tánciskola kiemelt ajánlatai:
Táncoktató DVD Tánczene CD
     
Magán táncóra Táncoktatás Szalagavatóra Táncoktatás esküvőre
 
FRISS HÍREK: A tánciskola kiemelt partnerei:
   
ITT AZ IDŐ
TÁNCÓRÁT VENNI!
Új kezdő
tánctanfolyam kezdések:


Bővebben>>

Megjelent a legújabb táncoktató DVD-nk!
Bővebben>>


Magán táncórák esküvőre készülő pároknak!
A tánctanár házhoz megy!
Bővebben>>


Ajándékozz minden alkalomra
Tánciskola Ajándékutalványt!
Bővebben>>

Tánckoktél Játékkártya tánctanulás és társasjáték egyben!
Bővebben>>

 Megosztás


tánckoktél - edzőtáborok logo

tánciskola

 
 
linkpark - társastánc


Társastánc logo Cégkereső
Esküvő.wyw.hu
Weboptim Látogatottság növelés
WebtopMagyar Honlap Linkek
 
 
- Tánciskolánkról - Tánctanfolyamok - Táncoktató DVD - Ajándékutalvány - Tánctanárok - Magán táncóra - Kapcsolat - Tánckoktél termékek - Szalagavatók/Esküvők - Oldaltérkép -
 
Google PageRanksegitek.huWeblink LinkgyujteményweblinkA magyar linkjegyzékKeresned sem kell!
WQW webkatalógus
Tánciskola elválasztó
A Tánckoktél Tánciskola® neve és logoja védjegyoltalom alatt áll. A Magyar Szabadalmi Hivatal a 194.723 számon lajstromozta. Ennek értelmében, az aki hozzájárulásunk nélkül bármilyen formában, illetve bármilyen módosítással kiegészítve használja, jogsértést követ el!

Tánciskola elválasztó
Utolsó Frissítés dátuma: 2011.12.28.