Tánckoktél Tánciskola
 
Tánciskola online tánctanfolyam jelentkezés!A számláló indítási dátuma:

2008. január 21.


Tánctanárok

Répásné Dúl Veronika

Vezető tánctanár - társastánc, salsa (vonalas)
Okleveles tánc és sportoktató, diplomás gyógytornász

 

     1982-ben születtem Budapesten. Már 6 éves koromban kezdtem ismerkedni a klasszikus balett alapjaival, majd egy rövid ideig step táncot is tanultam Igaz Luci néni tánciskolájában. 12 évesen iratkoztam be Csepelen a Radnóti Művelődési Házban szervezett társastánc tanfolyamra, amit akkoriban Benczúr Katalin tartott.

     A tánciskolát elvégezve bekerültem a CSISE Telemárk Táncsportklubba, amit Boros Zoltán és Borosné Szabó Csilla vezetett. Hamar magával ragadott a táncversenyek hangulata is, így 1996-ban elindultam életem első táncversenyén tele izgalommal. Aztán számos táncpartner és táncverseny következett. Csak egy maradt állandó, a tánc a zene szeretete. Közben átigazoltam a Swing Táncsportklubba és sokáig ott versenyeztem Balikóné Akkermann Éva és Kostyava Beatrix segítő kezei alatt. 2003-ban kezdtem a társastánc mellett Szőnyi Leventénél salsát tanulni és hamarosan elindultam akkori táncpartneremmel az I. Salsa Viva nemzetközi táncversenyen. Rengeteget köszönhetek tánctanáraimnak, táncpartnereimnek. Mindenkinek örök hálával tartozom!

     Most következhetne, hogy milyen eredményeket értem el, de igazándiból egyáltalán nem tartom fontosnak (pedig volt néhányszor, hogy a dobogó legfelső fokán álltam!).

     Mindig is az volt az álmom, hogy egyszer lesz egy saját tánciskolám. Aztán 2006 októberében valóra vált és Biatorbágyon férjemmel, Krisztiánnal megalapítottuk a Tánckoktél Tánciskolát. Azóta is igyekszem a lehető legtöbb tudást átadni tanítványaimnak, mert úgy gondolom, hogy nincs is annál csodálatosabb, mint teljes összhangban mozogni a zenével és egy másik emberrel!

 

Vissza>>

 

 

 

Belépés a tánciskola webáruházába!
Kövess minket Facebook-on is:
A tánciskola kiemelt ajánlatai:
Táncoktató DVD Tánczene CD
     
Magán táncóra Táncoktatás Szalagavatóra Táncoktatás esküvőre
 
FRISS HÍREK: A tánciskola kiemelt partnerei:
   
ITT AZ IDŐ
TÁNCÓRÁT VENNI!
Új kezdő
tánctanfolyam kezdések:


Bővebben>>

Megjelent a legújabb táncoktató DVD-nk!
Bővebben>>


Magán táncórák esküvőre készülő pároknak!
A tánctanár házhoz megy!
Bővebben>>


Ajándékozz minden alkalomra
Tánciskola Ajándékutalványt!
Bővebben>>

Tánckoktél Játékkártya tánctanulás és társasjáték egyben!
Bővebben>>

 Megosztás


tánckoktél - edzőtáborok logo

tánciskola

 
 
linkpark - társastánc


Társastánc logo Cégkereső
Esküvő.wyw.hu
Weboptim Látogatottság növelés
WebtopMagyar Honlap Linkek
 
 
- Tánciskolánkról - Tánctanfolyamok - Táncoktató DVD - Ajándékutalvány - Tánctanárok - Magán táncóra - Kapcsolat - Tánckoktél termékek - Szalagavatók/Esküvők - Oldaltérkép -
 
Google PageRanksegitek.huWeblink LinkgyujteményweblinkA magyar linkjegyzékKeresned sem kell!
WQW webkatalógus
Tánciskola elválasztó
A Tánckoktél Tánciskola® neve és logoja védjegyoltalom alatt áll. A Magyar Szabadalmi Hivatal a 194.723 számon lajstromozta. Ennek értelmében, az aki hozzájárulásunk nélkül bármilyen formában, illetve bármilyen módosítással kiegészítve használja, jogsértést követ el!

Tánciskola elválasztó
Utolsó Frissítés dátuma: 2011.12.28.